Vanliga frågor:

Vad behöver jag ha med mig?

Bekväma kläder som sitter kvar på kroppen när du rör dig. I Ashtangayoga/Grundkursen kan det bli svettigt, men oftast inte i MediYoga då det istället kan behövas varmare kläder, så anpassa efter det. I kursen För dig med stillasittande arbete så är det bra med flera lager så du kan anpassa efter både svettigt och lugnare. Det finns ingen dusch i lokalerna jag använder.

Mattor och annan utrustning finns på plats. Men ta med om du vill använda ditt eget: yogamatta/ullmatta och filt, ev. kudde för MediYoga, yogamatta med bra grepp, ev. block for Ashtangayoga/Grundkursen.

Var äger kurserna rum?

Kurserna äger rum på

  • Yogasoulmate, gamla Electrolux i A-möbler-huset, Kaplansgatan 32
  • Skövde YogaCentrum, Barrgatan 1D i Skövde (ingång vetter mot Laketorget)
  • Friheden, Sventorp Bengtstorp 2 strax utanför Igelstorp.
  • I framtiden kommer du också kunna vara med digitalt live och dessutom köpa online kurser.

På informationssidorna om respektive kurs finns information om lokal, men skicka gärna ett mail eller använd formuläret nedan och fråga om något är otydligt.

Finns det parkering?

Yogasoulmate: Stor gratis parkering utanför.

Skövde Yogacentrum: Vid Laketorget finns besöksparkering som går bra att använda. Efter kl 17 går det att parkera vid Eriksdalsskolan med ett parkeringsbevis du får på Skövde YogaCentrum. Dagtid om det är fullt vid Laketorget finns det en parkering bakom Hattstugans förskola.

Friheden: Det finns utrymme för fem bilar, men det blir lite trångt så vänd gärna bilen när du kommer så nosen pekar i färdriktningen hemåt när du parkerar och ha små mellanrum mellan bilarna.


Har du andra frågor?

Har du några frågor om kurser eller hur du bokar, kontakta din lärare YogaraSara genom att fylla i formuläret nedan eller maila till yogarasara@gmail.com.

Här hittar du Yogasoulmates studio

Här hittar du Skövde YogaCentrum

Här hittar du Friheden